Ontwikkeling neemt de vorm aan van een streven naar een steeds grotere onafhankelijkheid. Het is als een pijl losgelaten van de boog, die recht, snel en zeker vliegt. -Maria Montessori
De uitdrukking "kinderen onderwijzen" op onze school is bijna verboden. Kinderen in de volle zin van leren, dat wil zeggen, ze leren zichzelf - Maria Montessori

Vrienden van Montessori

Engageer jij je mee op onze school?

We stopten onze ‘ouderraad’ in een nieuw jasje en willen alvast 3 momenten in het schooljaar vastleggen om elkaar te ontmoeten.

Heb je zin om andere ouders te leren kennen, wil je je talent of hobby inzetten bij één van onze activiteiten of feesten, wil je de handen uit de mouwen steken, wil je meedenken met ons als school, dan ben je welkom op onze bijeenkomsten op school!

Data bijeenkomsten

Trimester 1: 8 oktober 2020