Ontwikkeling neemt de vorm aan van een streven naar een steeds grotere onafhankelijkheid. Het is als een pijl losgelaten van de boog, die recht, snel en zeker vliegt. -Maria Montessori
De uitdrukking "kinderen onderwijzen" op onze school is bijna verboden. Kinderen in de volle zin van leren, dat wil zeggen, ze leren zichzelf - Maria Montessori

Belangrijk bericht voor de hele middenbouw:

  • 20 november 2021
  • Algemeen

Door een aantal besmettingen in onze middenbouw hebben we beslist om de noodremprocedure te starten. Dit wil zeggen dat alle klassen van middenbouw (a,b en c) vanaf vandaag in quarantaine moeten gaan en dus de lessen op afstand gegeven zullen worden. Meer info kan je lezen in onderstaande brief van het CLB.

Door een aantal besmettingen in onze middenbouw hebben we beslist om de noodremprocedure te starten. Dit wil zeggen dat alle klassen van middenbouw (a,b en c) vanaf vandaag in quarantaine moeten gaan en dus de lessen op afstand gegeven zullen worden. Meer info kan je lezen in onderstaande brief van het CLB.