Ontwikkeling neemt de vorm aan van een streven naar een steeds grotere onafhankelijkheid. Het is als een pijl losgelaten van de boog, die recht, snel en zeker vliegt. -Maria Montessori
De uitdrukking "kinderen onderwijzen" op onze school is bijna verboden. Kinderen in de volle zin van leren, dat wil zeggen, ze leren zichzelf - Maria Montessori

Quiz vrienden van Montessori

  • Zaterdag 4 maart 2023

Kom je mee Quizzen?

Graag nodigen wij, de Vrienden van Montessori (ook wel gekend als “het oudercomité”) jullie van harte uit op onze eerste editie van de MONTESSORI-QUIZ!

Dit heuglijke gebeuren zal plaatsvinden op de Montessorischool, op zaterdag 4 maart.

  • Onze deuren openen zich vanaf 19u
  • De quiz zelf start om stipt 20u

Het zal een algemene quiz zijn van gemiddelde moeilijkheidsgraad, onder de vorm van acht rondes, en er zullen vragen gesteld worden van uiteeenlopende categorieën die telkens terugkomen.

Wie zich even minder aangesproken voelt door bijvoorbeeld de sport- of muziekvraag die op dat moment gesteld wordt, kan zich buigen over een raadsel of oefening van de tussenrondes die ook opgelost dienen te worden.

Dus trommel je vrienden en kennissen, neven en nichten, buren en burinnen gauw op en schrijf jullie (met min 4, max 6 personen) gauw in voor deze onvergetelijke avond!

Dit kan je doen door een mail te sturen naar vrienden@montessori-duffel.be (dit kan tot uiterlijk zaterdag 25 februari). Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 euro per ploeg.

Je vindt alle info ook nog eens op de poster in bijlage.

Oh ja, we voorzien een mooie prijs voor de eerste drie ploegen + voor de ploeg met de meeste consumpties. 

Dus kom gerust met honger en dorst! We zullen zorgen dat jullie niets te kort komen 😉

Vele groeten en graag tot dan,

Vrienden van Montessori