Ontwikkeling neemt de vorm aan van een streven naar een steeds grotere onafhankelijkheid. Het is als een pijl losgelaten van de boog, die recht, snel en zeker vliegt. -Maria Montessori
De uitdrukking "kinderen onderwijzen" op onze school is bijna verboden. Kinderen in de volle zin van leren, dat wil zeggen, ze leren zichzelf - Maria Montessori

Fietsfeest!

  • Zaterdag 9 oktober tussen 11u00 en 18u00

Happen en trappen naar onze school

Na 2 schooljaren zonder schoolfeest, organiseren de 4 Duffelse scholen van onze scholengemeenschap Kitos één groot fietsfeest op zaterdag 9 oktober tussen 11u00 en 18u00.

Collega’s van Het Mijltje, De Beunt, De Stationsstraat én de Montessori-school slaan de handen in elkaar om van deze dag een écht feest te maken. We zijn dan ook blij dat we jullie kunnen uitnodigen om deel te nemen.

Wat mag u verwachten?
Een fijne dag… waar u als ouder met uw kind(eren) een fietstraject kunt afleggen dat u langs onze scholen brengt (totale afstand = 12 km). In elke school zal u warm onthaald worden, hebt u de kans om leerkrachten en andere ouders te ontmoeten en is er een gelegenheid om iets te drinken of te eten.

We voorzien hiervoor 2 formules:

formule 1: ‘trappen’. U ontvangt hiervoor het fietsparcours én een uniek fietsvlaggetje (per deelnemer). U betaalt €2 per deelnemende persoon.

formule 2: ‘happen en trappen’. U ontvangt hiervoor ook het fietsparcours én het uniek fietsvlaggetje’ + een hapkaart. Met deze kaart kunt u in elke vestiging iets eten. Voor deze formule betaalt u €12 per volwassene en €6 per kind. We zijn er zeker van dat iedereen die ‘hapt en trapt’ voldoende zal gegeten hebben, vermits u recht hebt op soep én stuk pizza én croque uit ’t vuistje én nacho’s met kaassaus.

In elke vestiging heeft ieder van u tevens de mogelijkheid om iets te drinken aan democratische prijzen. Van warme dranken tot frisdranken, van koffie tot cava,… Of zin in een dessertje? Keuze genoeg. Opdrachten tijdens het parcours maken deze trip boeiend voor groot en klein.

Zin om deel te nemen en zo ook de school van uw zoon en/of dochter te steunen? Schrijf dan zeker in!
Inschrijven kunt u doen tot en met 3 oktober via onderstaande link
https://de-basis-duffel.stamhoofd.shop/fietsfeest